G2M Superfriends

Wednesday, August 24, 2011

Wordless Wednesday #4 | SELAMAT PAGI

Wordless Wednesday #4

On Wednesday, you'll tell the story


Selamat Pagi Semua 




39 comments:

c genk bah ne said...

comel je budak2 ne..
rindu pula saat jd guru gnti dulu,,

a'ah genk mmg suka join Ga..tp genk memilih jugala..rasa nak join baru join,,mana tahu nasib dpt hadiah heheh

aimie amalina said...

moooooning!

asy faro said...

jadikan hari ini lebih baik drpd semalam =D

terima kasih sbb sudi usha blog saye ye =)

Citarasa Rinduan said...

salam ramadhan ke 24 dik.
mereka sangat comel, lagilah berbaju putih..
sweet

CikMiMiey said...

selamat pagi cikgu ! anak murid senyom ceria je :)

CikGu Ma said...

senyum sedekah paling mudah (",)

whitecappuccino said...

Selamat pagi!! :)

Fitri Senin said...

selamat menyambut hari raya aidilfitri..maafla lambat pula menjengah..follow this blog

aizamia3 said...

anak murid yang comel dan sporting.. ;)

hafidzyoungscientist said...

Senyum itu sedekah. Lagipun tak payah bayar dan buat kerja. Tarik aje bibir naik ke atas. Senyum yang ikhlas memang manis dan berseri. Jangan senyum kambing sudahlah....Selamat Hari Raya dari Langkawi buat cikgu sekeluarga.

QueeN TerataI said...

anak murid peace kat cikgu ker?

JunAina said...

senyum...tak perlu kata apa2...senyum...

Gen2Merah said...

c genk bah ne-----> ehehehe... best kan jadi cikgu...
oh ye, sama dengan saya.. memilih juga kalau nak ikut2 segmen2 dan GA ni..

Gen2Merah said...

aimie amalina -----> mowning too... (",)

Gen2Merah said...

asy faro----> iya, jadikan hari ini better than semalam... senyumm

Gen2Merah said...

Citarasa Rinduan----> memang sweet kanak2 sekolah ni.. anyway, salam Ramadhan juga ya kak ayu

Gen2Merah said...

CikMiMiey -----> ehehehe.. senyum itu membahagiakan hidup kita kan..

Gen2Merah said...

CikGu Ma ----> betul.. senyum seindah suria di pagi hari... senyumm

Gen2Merah said...

whitecappuccino----> wat pagi juga ya.. salam keceriaan..

Gen2Merah said...

Fitri Senin ----> terima kasih Fitri... thanx so much..

Gen2Merah said...

aizamia3----> iyep, cukup2 spoting... ehe.. comel kan

Gen2Merah said...

hafidzyoungscientist ----> senyum akan mengubah hidup kita ke arah yang lebih ceria.. salam aidilfitri juga yaa..

Gen2Merah said...

QueeN TerataI ----> iye, nak bergambar dia peace2 kat saye.,.. ehehe

Gen2Merah said...

JunAina-----> ehehehe,... senyum tak perlu kata apa2.. leretkan bibir je.. ehehe..

Afikah Aziz said...

comel je budak2 ni..kena didik mereka betul2 biar jd insan berguna insyaAllah :)

Gen2Merah said...

Afikah Aziz-----> iya, kena didik betul2 kan.. semoga jadi insan yang berguna kelak

Abby Salvatore said...

Big apple jommmmmmmmmm!!!

Hikhikhik...:p

NOOR FATIN said...

alalalala comelnya!

eintan nurfuzie said...

PANDAI DAK NI POSING MOSING

Gen2Merah said...

Abby Salvatore ----> jom jom jom.. abby belanja.. yeyeaaa.. hihihi

Gen2Merah said...

NOOR FATIN ----> ahahaha.. comey kan... murid tahun 1 ni..

Prince Halilintar said...

sweetnye mereka tu...slmt berbuka puasa nanti..

missgee said...

Mesti seronok nengok
budak2 kecik ngan senyuman
manis dibibir..
Muka murni ngan hati tulus..

maszull said...

salam...anak murid cikgu ker..:)

Gen2Merah said...

Prince Halilintar ---> selamat berbuka juga Prince...

Gen2Merah said...

missgee ----> iya, itu sduah semestinya.. budak2 mesti comel kalau tersenyum.. hihi

Gen2Merah said...

maszull ----> iyep, anak-naka murid sekolah ini.. ehee

Niena Pengembara Ilahi said...

sygnya, Ramadhan hmpir prgi mninggalkan kte, mntak2 taun dpan smoat lgi jmpa..

Gen2Merah said...

Niena Pengembara Ilahi ----> iye, mudah2an akan bertemu semula pada ramadhan yang akan datang..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...