G2M Superfriends

Wednesday, August 10, 2011

Wordless Wednesday #2 | PUASA

Wordless Wednesday #2
__________________________________

On Wednesday, you'll tell the story


"Saya pun puasa juga cikgu..."

~HADAPI DENGAN SENYUMAN~

49 comments:

whitecappuccino said...

hehe..tahap kronik kot..

Afikah Aziz said...

ehehe tido ke pe ni

CikGu Ma said...

waaa...anak murid dia...jihad benar berpuasa...(",)

asiah_Li said...

pose ye..cian nya

ain1914 said...

kesian dia

Gen2Merah said...

whitecappuccino---> percubaan dan dugaan tu.. ehe

Gen2Merah said...

Afikah Aziz----> dia tengah keletihan bah Afikah.. ehehe

Gen2Merah said...

CikGu Ma ----> ehehehe.. kita doakan yang terbaik utk dia sepanjang hari berpuasa ini

Gen2Merah said...

asiah_Li ----> ehehehe

Gen2Merah said...

ain1914----> semangat tu yang penting.. caiyo caiyoo

MamaEma said...

kena kejutkan tu...kan terbatal poser

QueeN TerataI said...

penat sgt tue...

Gen2Merah said...

MamaEma----> dia ni buka tido mama.. keletihan je.. hihi

Gen2Merah said...

QueeN TerataI---> kesian kan.. nak belajar puasa barangkali.. ehe

Hanis Azla said...

letih benar tu.. sian dia..

intan_blur said...

dah kritikal budak nih..hahahhahaha..;)

Kancil 8349 said...

Hahahahahaha...baru pagi dah tak larat tapi memang kesian kat dorang sebab berjalan kaki dari rumah ke sekolah...mungkin ada point budak nie kepenatan...

p/s siapakah dia nie Dil...murid tahun 6 ke

Gen2Merah said...

Hanis Azla---> cian kan,. tak larat den nak tengok..

Gen2Merah said...

intan_blur ----> nasib baik tak kena angkat bawa pulang ke rumah.. ahaha

Gen2Merah said...

Kancil 8349 ----> maklumlah, kau tau juga kan dorang ni puasa2 pun aktif berlari melompat sana sini.. nah, ini lah akibatnya..

Tak, murid tahun 4... ehehe

si cantik sally said...

hahaha..x bahek kene kejut kan uhhh t kang terlajak tido langsung ntah jadik pe...

Gen2Merah said...

si cantik sally ----> ehehehe.. ambil masa dia utk rehat dulu.. keletihan sgt kot

Pn. Sheila said...

sempat lg cikgu tangkap gamb yer... hehe

JunAina said...

keletihan...tido ke malu cikgu ambik gambar...ngeeee...

kalau di ingatkan memang zaman skolah cam gitu, cikgu ajar kat depan boleh tersengguk kat belakang.

Prince Halilintar said...

letih benar budak tu..ciannya..

Gen2Merah said...

Pn. Sheila ---> ehehe

Gen2Merah said...

JunAina---> yelah kan.. tiba2 lak teringat zaman sekolah dulu.. mcm mana budak ni rasa, macam tu lah dulu kita kan.. ehe

Gen2Merah said...

Prince Halilintar---> kesian ka... sabar sabar dugaan berpuasa ni.. ehe

THE LEKAT LEKIT STORY said...

tabah berpuasa tu...

Gen2Merah said...

THE LEKAT LEKIT STORY ----> iyep, sepatutnya kita bagi sokongan kepada mereka utk belajar dr kecil

nurani said...

hehhe..cian dak2 skolh ni..

tingat dlu time kat skolah..
mcm2 ragam..:)

maceh ye awk,follw awk lek..:)

Gen2Merah said...

nurani---> hihihi.. macam2 kan.. anyway terima kasih sama2 ye nurani

cik sakura said...

ciannya..sampai macam tu sekali..

AIEN NOT ALIEN said...

letih bebenor nampaknya..hehe..

hihi...ingat zaman sekolah dulu..

Gen2Merah said...

cik sakura---> hikhikhik... kanak2 biasala... (",)

Gen2Merah said...

AIEN NOT ALIEN----> iya, kita dulu2 zaman kecik pun macam ni kan.. ehehehe

officially19 said...

whoaa.dah lama tak buat macam ni.hihi.thanks ye.by the way,salam ukhuwah.

aizamia3 said...

tak cukup tidur.. dah kena bangun sahur.. seharian berpuasa tu yang terlentok kepenatan..

el-janna said...

ciannye die^^

Gen2Merah said...

officially19----> hihi.. sama2 ye.. salam ukhuwah jugak.. tahnx so much

Gen2Merah said...

aizamia3 ---> hehehe.. betul jugak.. dah lah letih, ngantok lagi sebab bangun awal pagi sahur..

Gen2Merah said...

el-janna----> elelele.. cian cian.. eheh

syieda_joy said...

hihihi..mmg btol2 puasa ni.. ^_^

elnino moona said...

dia penat tuh... kesian..hehe

Gen2Merah said...

syieda_joy---. hak hak hak... harap tahn sampai petang.. ehe

Gen2Merah said...

elnino moona ----> penat sebab banyak tul berlario masa rehat.. dah tau posa2 pun nak juga aktif.. ehe

UYC said...

ahahaha anak sapa la tu :D

Gen2Merah said...

UYC----> ehehehe.. anak orang.. merangkap anak murid saye.. ngee~

Umedia Network said...

Betul2. Saya perah rasa. dah lah masa tu sakit perut. huhu. Udah tak khusyuk sembahyang. hee. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...