G2M Superfriends

Wednesday, January 11, 2012

Wordless Wednesday #14 | THE NOTE

SAMSUNG Galaxy Note


Pandai beli,
Guna tak reti. 
(",) xoxo

54 comments:

PeRmAtA bIrU said...

guna tak reti... beli pon belum.... wow!!! cikgu ada samsung galaxy baru...:) bestnya...

akmall said...

bestnya!!! suka je baca blog ni.. sungguh berinspirasi...

Citra NaniZam said...

wah cikgu dah beli yer.. senanglah nak berblogging.. kak citra juga yg masih menunngu lampu hijau dari suami...huhu

Yatie Awang said...

nak jugak...kalau ada tentu pandai guna nanti hahaha...betulkan2

[k]o{q}i[n] said...

xpe, beli kasi aku pakai...
aku reti pakai benda alah ni..
hahahaha...

Cikgu Ma said...

waaaaaaaaaa...cikgu...galaxy note...hehe...ada gak hari tu org suggest saya beli galaxy tab..tp amik xperia..

**amboi bapak mertua na...bila nak lamar ni??haha

Afida Anuar said...

klu x pandai guna kasi kat saya je la:P

Gen2Merah said...

@PeRmAtA bIrU hee.. tq

Gen2Merah said...

@akmall
tima kasi aqmal.. jap lg saya terjah blog kamu

Gen2Merah said...

@Citra NaniZam
ya kak, suru la suami beli cepat.. sama2 kita apdet blog pakai galaxy ni.. ehehehe

Gen2Merah said...

@Yatie Awang
ya, tengah mengulangkaji dulu ni.. heeee

Gen2Merah said...

@[k]o{q}i[n]

ahahahaha.. kelaka kelaka.. (",)

Gen2Merah said...

@Cikgu Ma
hhehehe.. kim salam kat mertua aa cigu..lala

Gen2Merah said...

@Afida Anuar
bole2.. lepas 10 tahun kalau saya dah boring saya bagi kat awak laa... ahahaa

fiza nurani said...

Best tuuu, boleh main lukis-lukis :)

Cik RoSs said...

waaaa...bestnya ada Samsung Galaxy Note!!!

Iffah Afeefah said...

kalau bosan gne note tu
meh pas kat org kajang ni hehehe

~Nana BamBam~ said...

samsung galaxy s2, dah guna..

samsung galaxy note je belum penah beli..hehe :P

best tak ?

Citarasa Rinduan said...

kak pun masih belajar guna notes..
harap2 byk aplikasi y boleh kak masukkan..

dik, sila join bloglist kak ya,.,tarikh tutup hujung bulan ini

Gen2Merah said...

@~Nana BamBam~
entah la, mcm tak best plak... ahahaha

3no gr33ny said...

lama2 akan pandai juga dengan sendri..p nasib la hamba bukan peminat touch screen..huhu

Eera Shera said...

ape? x nk guna? bg kat saya la haha.. teringinnye nk pakai gajet canggih2..kena keje dulu la ;)

QueeN TerataI said...

fuyoooo.. galaxy note tu.. i like.. tp mcm lbh minat kpd galaxy sII.. hehehe tp ongkosnya bkn x ada cuma ongkosnya lbh diperlukan utk keperluan masuk rumah baru nnt.. so handphone letak tepi dulu.. guna je apa yg ada skrg.. dah cukup canggih juga apa yg ada skrg ni.. hehehe

EruzuLiyana said...

gadget terbaek dari samsung!!percayalah!!hehe

Intan Nabilah Zaini said...

What ? Tak reti guna ke ? Meh bagi IN godek-2 ! HAHA , teringin nak NOTES tu >.<

delarocha said...

dah beli ke bro? gempak tuuu... take your time untuk explore applicationnya.. nnt terer laa

whitecappuccino said...

wow! dah ada galaxy note tu! godek2 lama2 retila..

maszull said...

assalamualaikum cikgu dil....dah beli tu kena lah juga belajar mneggunakannyakan lama2 pandai la tu betul x...enjoy cikgu ngan galaxy note baru tu...:)

intan_blur said...

wahhhhh..alhamdulillah..dpt jg cikgu milikinyeee...
saaaaaaaaaaaaaaangat JELES...blh x???? ;(

IntaNBerliaN said...

wah.. cikgu dah beli ek.. bestnya.. sy jgn kata xreti guna.. tp takda pun... hahahhah

Nur-nba said...

Wah menarik.. Lepas ni senanglah nak update entri.

~SaL IjOu~ said...

haha.lambat lagi la sy nak merasa~

~SaL IjOu~ said...

ouh..samat pagi cikgu~ ^^

Ct Aja said...

wah, beli baru........ bestnya cikgu....hihihi, tak kesampaian lg nak beli....

aizamia3 said...

jeles ai.. hikhikhik..
takpe.. birthday ai hujung bulan ni.. maka sedang memikirkan nak apa dari en. suami.. hahaha..

Ezad Skytech said...

bila la nak merasa pakai ni...heee~

Kancil 8349 said...

duluan kau beli geng....aku nak beli pun kena fikir banyak kali...hehehe...

Kancil 8349 said...

duluan kau beli geng....aku nak beli pun kena fikir banyak kali...hehehe...

Hanis MY said...

takpe lama2 nanti pandailah...

fiza said...

Tak reti guna? Meh bagi kat saya...hahahahaha...

Bestnya cikgu, pakai smartphone. Tak per...lelama nanti expert lah tu, baru lagi.

Aien Not Alien said...

bang..untuk sayang takde ke? ekekeke...

Tiramisu Fatiema said...

nanti dah terer okla,huhu..bila nak beli camnie..budget xbape cukup haha..setia pada phone yg dok ade nie..

Ct Mawa said...

nak jugak!!!!!!!!!!!

Kancil 8349 said...

jomlah singgah ke blog Kancil...nak taw jawapan WW 22 Kancil...

http://kancil8349.blogspot.com/2012/01/jawapan-daripada-wordless-wednesday-22.html

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

guna x reti..beli pon belum haha


sama mcm 1st commentator

jemarisuri said...

hai,

cantik samsung galaxy tu..hehe

N'dninety said...

Kalau mo pandai, kena la rajin godek2 Gnote tu..jgn malas2 cgu!:P:)

~ yus ~ said...

kalau saya pun tak reti, tp biasa kalau dah di beli, dah ada depan mata, mmg berusaha untuk cari cara menggunakannya...:)

wan nurul hezrina said...

meh nk tlg gunakn..hikhik..maybe takes time sbb bnda bru knnn

cinnamon.com said...

Barang baru, tak biasa lagi, lama-lama terror la...cikgu la katekan

aimie amalina said...

ehem3
bagi saya la cikgu..
pandai guna
tapi x dpt nak beli
kikki

pelan2 la cikgu..waktu relak2 bole la selongkar2 gune galaxy note tu cikgu :)

Hanie Dew said...

fulamak. pakai galaxy note tu.

tapi it was too big for me. xperia arc s ni pun da lebih dari tapak tangan aku.hahaha.

tp function note ni bagus utk org yg rely on phone in daily life.

Nisa Greennnpanda said...

Gen2.. kasi sy je la kalo awk xnk gune, ngehehehe.. ^_^

c'axoera said...

mobility katanyer hhehehehe :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...