G2M Superfriends

Wednesday, February 22, 2012

Wordless Wednesday #17 | LITTLE KID

Wordless Wednesday


Sometimes I wish 
I could just be a little kid again (",)


46 comments:

Citarasa Rinduan said...

alo.....
siannya.....

selamat pagi adikku

Kancil 8349 said...

tapi kena terima hakikat yang ko dah besar...heheheh

mimie.. said...

alolol0..tomeinyeee hihi

amy syifa said...

ololo...comey sungguh!

me too.being a little kid homework is d hardest thing to do =)

IntaNBerliaN said...

nak jd 'little kid' jugak.. sbb nak main masak2 macam alisha jugak... hahhaha

Dylla Abas said...

budak kecil ni tunduk muka macam sedang dimarahi je..hehe

nak jadi budak kecil juga..!!

p/s : morning abg (",)

Eye_nee said...

mcm kena marah tak siap homeworks jer ni...siannn diaaa....

intan_blur said...

slm cikguuuu.. ;)
akk singgah pagi2 ni sementara xde keje..
hehehhe..nape bdk tuhh,,tido ker .atau malu lps kene marah..heheh..
mcm time intan sek rendah dulu..selalu kene marah ngan cikgu..sbb degil sgt

shark said...

hehe
i wish want be a baby again:)

Masz Sidek said...

sy pun nak wish... jadi budak kembali...
kepala tak serabut nak pk tu... nak pk ni... hehehe...

Yatie Awang said...

wah....tengah bermeditasi ni...heheh

*SiRibenMerah said...

homework x siap yekkkk?

ieja amieja said...

hehe..siannyer dia..kena marah ke??apa kata jd bby blk??sure heaven..

Munnafendy said...

tido ke apa tu? hahaha

Ladysirna FA said...

nice one!kool...

cIk JanNah said...

if we can turn back. i wish the same like u. bestnya jadi kanak2

AmirFX said...

Budak tu tdo ker? Mengantuk la pulak bila tgk budak tu tdo....

dhiera said...

masa tak dapat berputar dah.. sila terus menerus jadi orang besar ea. hehe

Tiramisu Fatiema said...

salam rabu,best kalau leh jadi budak2 lek..huhu..zaman kenakalan..haha

NOOR FATIN said...

budak ni kena marah ka apa? ehhehehe kenapa xamik gambar muka dia? mst mata merah :P

Miss Nadya said...

anak murid cikgu menangis ke?

erk lelaki pon ada mata panda ke?

boleh jerk guna..:)

try lah..:D

selamat rehat cikgu..:D

Aien Not Alien said...

apa abang dah buat ni??? haaaa...


huhuhu..menangis ke tidur budak kecik tu??

Hanie Dew said...

bukan ko je. aku pun nak oiit.

whitecappuccino said...

dia tido ke wat ape tu??

maszull said...

assalamualaikum cikgu dil...mengantuk ke anak murid cikgu tu...:)

Gen2Merah said...

ekceli pelajar ini tengah bersedih... doakan pelajar istimewa ini agar mampu mengenal huruf dan nombor asas dengan sebaiknya.. amin (",)

H.J said...

rambut spike tu..haha

cinnamon.com said...

cikgu patut ajar murid ni,mcm ustaz Don..

suka cara ustaz Don mengajar,bersemangat dan bersungguh2..

ulang dan ulang dan ulang sebanyak 3 kali mcm Rasulullah.

PeRmAtA bIrU said...

jadi kanak2 tanpa sebarang beban dunia... best...hehehhe.. tapi kanak2 sekarang dah x bapa best... asyik dibebani kerja sekolah sajer... kesian...huhuhu

aimaniman said...

budak tu kene denda ke tertidur ke apa... kalau murid akak siap peace lagi, bangga akak snap pict walaupun tengah tidur/ x buat kerja...

L said...

i wish dat tuu.. huhuhu.. tingat zaman budak2..

jom renung kejap..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/02/jahil-dunia-jahil-agama.html

Puan Kutu said...

kenapa tu?rambut stylo jer budak2 skang.hehe..

Cikgu Ma said...

tak yah ladi kanak2 semula..kawen, ada anak la..hehe

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

banyak prkara boleh ubah kalau kita jadi budak2 blik kan :D

Iffah Afeefah said...

heh bebudak pk main, tdo makan

tpi diorng pk bilelah nk jd besar..jdi cm cikgu

Miss Nadya said...

hehehe..gelap bawah mata..:D

laki pon boleh bha pakai prmpn pnya produk..:D

3no gr33ny said...

hamba juga teringin kembali saat kegirangan kanak2 dulu..seronok sangat =)

Hanis Azla said...

mmg impian ramai org juga tu.. so that kita tak perlu nak fikir masalah org dewasa kan..

Marina said...

sonok zaman kanak2 dulu kan...

Teenager Housemaid said...

me too..:(

Papa Mifz said...

seronok kan kalo jd bdk kecik balik...hehe

delarocha said...

hahaha, tak dapek nak nolong

Si BuDaK KaChAk said...

mlm td tgk movie kot tu yg smpai tertido tu...huhuhu

ABU said...

Hehehe.. Seronok kan jadi budak kecil.. Tak paya fikir bnyak benda..

Mama Ema said...

siannya...kena marah dek cikgu ker..

Jue said...

hahaha ni nape ni..kena marah ke ttido cikgu?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...