G2M Superfriends

Wednesday, June 6, 2012

Wordless Wednesday #21 | MENDERMA

On Wednesday, you'll tell the story



Bayar Saman !!!!!!!!!! (",)

42 comments:

Aisy Nasiha said...

mmg warga cemerlang ni..semalam kena saman terus bayar, tahniah!..ada dapat diskaun tak?

Gen2Merah said...

@Aisy Nasiha
Ada... bayar saman parking kena rm300.. so, kalau bayar dua minggu awal kena bayar rm100 je,.. ehehe

anisalya said...

selamat bersedekah ye. hehehe...

[PCL] said...

slmt bercuti cikgu..bayar saman eh, bagusnay bayar cepat...sikap tak bertangguh cmnilah kena contohi...:)

eLL said...

cikgu, ada tanya ke JPJ naper cikgu kena saman?

~Sweet Honesty~ said...

selamat menderma..(^_^)

Gen2Merah said...

@eLL
saya kena sama Polis trafik atas kesalahan parking bukan d tempat yang d khas kan.. ehehe

IntaNBerliaN said...

nasib ada diskaun... lps ni kne lbh berhemah lg yer cikgu.. hihii

*blh je share :-)

Adylia Qarissa said...

saman semalam ey?? heheeee.. :)

lynn kamarul said...

gov rolling duit saman utk belanja .. tul ke tak ?? hehehe x tau nama sy ada dlm list kena saman r tak. tak penah check

lynn kamarul said...

gov rolling duit saman utk belanja .. tul ke tak ?? hehehe x tau nama sy ada dlm list kena saman r tak. tak penah check

Ayuni said...

hikhik, kena ikhlas...

maszull said...

assalamualaikum cikgu dil....wah !! ingatkn menderma apa tadi rupa2nya bayar saman yer...:)

lady scooter said...

derma utk gomen?ha3...

aizamia3 said...

rugi.. rugi.. derma kat situ..

MulutPayau said...

wah...terus bayar ya....bagus2...

Aien Alien said...

morning bang :D


baguslah bayar saman cepat2...dapat diskaun, lagipun dah terang2 salah sebab parking ditempat yang salah, kena la bayar saman... hehehe...

QueeN TerataI said...

siapa buat salah mmg kenalah kan... sian cikgu.. xpelah skali sekala derma apa salahnya.. jrg2 pun kita memberikan... hehehehe

Kakzakie said...

Betul-betul effektiflah cikgu, baru dapat surat dah bayar terus... tahniah..

Iffah Afeefah said...

derma la sgt

cikgu dil risau kalau xbayar2 saman tu

pmndu berhemah la kate kan

Rapunzeel Cikilolo said...

keh keh. aku pun belum bayar saman lagi :(

Pok Amai-Amai said...

Nak x nak kena byr gak saman cikgu. Mujur saman takde interest, admin fee bagai. If tak!!!!!!!!!!!!

>=(

Masz Sidek said...

dah nampak duit tu terbang melayang.... hehehehe ;p

9n0L4 said...

duet melayang² la jawabnye. hehe.

Marya Yusof said...

As salam Cikgu,

Good Morning! Tahniah! Contoh yg baik... :)) Takpe cikgu duit tu bkn hak milik kita... pejamkan mata shj... dpt diskaun lg... Alhamdullillah :))

MamaEma said...

patuhi undang-undang...hehehe...

Yatie Awang said...

pandu kereta laju sangat ni..kan dah kena saman hehee

Mrs Lurve said...

good teacher hehehehe..

pena rozie said...

ni la contoh rakyat yg bagus...

Afasz said...

byr saman cepat2 ye/

PeRmAtA bIrU said...

saman oh saman...:)

JunAina said...

Cikgu...hidup macam tulah buat salah kene le tanggung...hehehee...

Apapun TAHNIAH kerana menjadi rakyat yang bertanggungjawab. Ada jugak dah buat salah tak mau mengaku.

Papa Mifz said...

oh lupo pulak..papa mifz pun ado satu saman trafik..speeding...huhu

Hafizin Jamil said...

banyak saman ke cikgu kena bayar??haha

klcitizen cikgunormah said...

baguslah... menderma bila perlu :)

delarocha said...

derma yg ni takde pahala kot.. huhu

AmirFX said...

Lenkali kena hati2 bro.. :D

whitecappuccino said...

duit tunggakan baru ni banyak lagi la tu ya? bagusnya..kena saman terus bayar ya?

3no gr33ny said...

banyak ke kena saman tu??

Nur-nba said...

Bagus2.. Lain kali bawa ikut kelajuan yang ditetapkan ye..(actually ini ingatan utk diri sendiri juga.. :D )

ch000tz axoera ヅ said...

checked....tadak saman hahaha

anitadiana said...

rugi-rugi derma kat sini cikgu..he..he..mahal ke cikgu kena saman...kak ita kena 30rm aje..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...