G2M Superfriends

Wednesday, May 23, 2012

Wordless Wednesday #21 | KAD UCAPAN HARI GURU

On Wednesday, you'll tell the story


Kad Ucapan Hari Guru (",)


40 comments:

IntaNBerliaN said...

wah... ank murid memiji gitu.... tersenyum cikgu sepanjang hari.. hihii

IntaNBerliaN said...

*memuji..

anisalya said...

hahaha... kacak ye cikgu? siap i love you lagi.

Aisy Nasiha said...

cute je ucapan ni...ni cikgu jumadil ni agaknya pakai baju baru masa sambutan hari guru ni....? terus murid jatuh sayang

Marya Yusof said...

As salam Cikgu,

Amboi ramainye peminat cilik! hehehe... Budak2 ni biasanya mereka sgt jujur kan :))

Adylia Qarissa said...

ammmbbboiiii...boleh tahan gak anak murid cikgu nie yea... dkna nak bg kad jugak la boleh?? hahhaaa

eLL said...

alalalala cikgu Jumadil kacak... haha

rieda_ffya said...

teruja ya cikgu...dpt pujian yg mabeles dr anak murid...

Pok Amai-Amai said...

Ape reaksi awak bile dpt note mcm tu? Hehehehe...comel!

Kakzakie said...

Expressi dari hati seorg murid yg luhur ni cikgu...

QueeN TerataI said...

wah... pandai anak murid gen2 ambil hati yer.. ;)

Dylla Abas said...

I Like..hahahaha...amboi..budak-budak sekarang ni dah makin bijak ye (",)

p/s : morning abang!!

Puan Kutu said...

hahaha tak menahan ucapan.boy ke girl anak murid cikgu yg kacak nie?

Masz Sidek said...

hehehe... mesti anak murid perempuan ni... tu yg memuji cikgu kacak, siap I Love U lagi... :)

Aziela said...

alahaiii....sweetnyaaaaa...

JunAina said...

nampak keikhlasannya...budak2 mana pandai menipu...

Aien Alien said...

amboi...I LOVE YOU tak menahan tu, tapi takpe, sayang cikgu apa salahnya, cikgu yang mencurahkan ilmu...hehe..


abang kacak hari2 kan kan kannn..haha

Kazman / Sue said...

heee3x... kebaikkan cikgu yg melekat di hati anak murid...

3no gr33ny said...

agaknya mesti murid perempuan ni kan..heheh...

Lea Isnawi said...

i love you cikgu

ehem ehem

anitadiana said...

sempat bodek tu cikgu...ke hari tu aje cikgu ne kacak..kelakar pun ada....bebudak ne jujur gikgu..

cinnamon.com said...

budak2 selalunya jujur..

Kancil 8349 said...

hahaha...hari tu je kamu kacak geng

bobiedanbad said...

sweet and ikhlas jak.

hanginsepoi2 said...

cikgu mmg kacak...selamat hari guru !

maszull said...

assalamualaikum cikgu dil...wah !!! cikgu dpt kad yag menarik la...:)

dwaty said...

anak murid pompuan ker lelaki??? hehehe

p/s : selamat hari guru cikgu Jumadil

delarocha said...

surat cinta ni

pena rozie said...

wow... boleh tahan anak murid. Yg x tahan siap I Love You lagi. hik3....

ieda said...

aw aw aw .. bukan setakat cikgu yg mengembang nie .. akk yg baca rasa terkembang2 tersengeh2 nie ekeke ;)

cikgu memang handsome kan ;)

~Sweet Honesty~ said...

woww..hebatla penangan cikgu jamadil erk.. hehehe

aizamia3 said...

pengakuan ikhlas dari anak murid yang sayangkan cikgunya.. ;)

Cinta Misteri said...

Wah...sesuatu tau ♀♂

whitecappuccino said...

hahaha..ketawa akak baca.."cikgu kacak pula hari ni"
cute la! mesi cikgu senyum tak henti hari tu.

mdmZ said...

Pujian yg ikhlas dr student nie..
Comey je kad die.

c'axoera ヅ said...

ololo mesti tersentuh kan bila tahu ada murid yang sayang...

Hanie Dew said...

dr pix wordless, jadi speechless aku nak komen. hahaha..

so sweet dpt anak murid cenggini.penuh keikhlasan dr hatinya. =)

ps: terima kasih ya..kalau ada rumah sewa tu roger roger la.

NOOR FATIN said...

heheheh ckgu mmg kacakkk!! bestnya anak murid ni. heee

cimöt said...

amboiiii.. anak murid pompuan or laki ni? hihihi

aimie amalina said...

hehehe
ni yg bagi ni anak murid laki ke pompuan
kombang kuncup la hidung cekgu jumadil kene puji
hihihi :p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...