G2M Superfriends

Wednesday, December 14, 2011

Wordless Wednesday #11 | MAHALNYA

Nasi Goreng Seafood ini berharga
RM30.00... (",)



Kenapa Nasi Goreng ini mahal? 

 Jawapannya KLIK SINI

Thanx Teacher misgee (",)
~HADAPI DENGAN SENYUMAN~

55 comments:

Aisy Nasiha said...

kat luar negara rupanya.. berbaloilah kot kalau rate kat sana mmg mcm tu..

Puan Kutu said...

tu dia baik mkaan piza.haha..gila mahai!

AmirFX said...

Mak aiii.. Bawa sekali pinggannya balik.. haha...

whitecappuccino said...

patotla..kalo kat tempat kita dapat 6 pinggan ni

Tiramisu Fatiema said...

huhu..kalau nasi goreng nie..letak ketam sekor..udang 5 ekor ke..ok jugak..haha..mahal seh..kat mana ek?

maszull said...

assalamualaikum dil...macam x caya jer harganya 30inggit...:)

Citra NaniZam said...

wah mahalnya.. kalau citra keluar ngn anak2 kompom x cukup.. baik goreng sendiri letak udang besar tu puas rasanya x sampai rm30 anakberanak pon dapat..akeke

K O R I E said...

ecece.. pttlah mahal.
klu mcm ni nk g buka restoren halal dkt luar negara ah~

masyuk!

~Nana BamBam~ said...

pergh..AUD$10 mahallllll... :P

missgee said...

hahahaha..

Ketawa nie then senyum sorang2..

Anyway, thanks (^.^)

Seganlah pulak!!!

Gen2Merah said...

@missgee
nanti teacher misgee belanja saya makan nasi goreng ni ye.. ehehehe

cik dila.. said...

perghhh..mahalnya..haha

Hanis MY said...

Ptt la mahal dlm usd rupanya...

Afida Anuar said...

ingatkan kat malaysia tadi:p

KuNanGKuNanG said...

kalau kat sini dapat la 6 pinggan ngan harga camtukan?huhu

3no gr33ny said...

patut ler mahal..atuyaii

Iffah Afeefah said...

bapakkk

mahal gila

cinnamon.com said...

..emmm yummy..

THE LEKAT LEKIT STORY said...

huhuhu.. sanggup goreng nasi sendiri kat rumah

~SaL IjOu~ said...

omak aih..mahal bebeno~

Jue said...

Ooo sbb taste of thai kui kui kui. Aku suke mknan kat Swk. Sdap dan murah =)

h A n Y S said...

patotlah..overseas rupanya..

suha said...

mahalnyaaaa. hahah

rasanya tak mampu nak makan selalu kalau harga begitu. sekali je lah kot tu pun sebab nak rasa.

Ct Mawa said...

hihi..masak sendiri jew la

Miss Nadya said...

hehe..mahal..ni bkn wordless da ni cikgu..hehe..

P/s : alhamdulillah xde ap yg bruk p0wn brlaku kt melaka ari 2..

Dylla Abas said...

kalau kat malaysia jual nasi goreng rate macam ni memang tak laku la kot...tapi tak juga..kat hotel2 mesti lebih kurang macam ni je harganya kan..

IntaNBerliaN said...

oo kt obersea.. nsb baik dkt mlysia murah.. hihii

IMANSHAH said...

ok lah oversea//masak sendiri jelah bawah rempah dari malaysia

MulutPayau said...

patutlah mahal....kat ovrsea rupanya...

MamaEma said...

mahal sebab kat oversea rupanya..

IntaNBerliaN said...

gen2.. thanks sgt2 bg komen pnjang lebar tu yer.. sy sgt2 hargai komen dr seorg guru ni.. hihii.. saya pun kalu blh nak jd guru jugak untuk ank saya ni.. tapi guru di rumah la.. hihii

tu la, sy ada jugak search dkt tenet pasal pmbelajaran anak ni... emmm kalu la gen2 ada maklumat apa2 buku untuk mengajar ank2 yg sy blh dapt dkt kedai buku dekat sini.. bagitahu saya yer.. nanti blh sy g skodeng dkt kedai buku sini pulak.. hehheh

Hanis Azla said...

selalunya kalau rm30 tu dapatlah makan nasi goreng utk sekeluarga.. he..he.. kat restoran biasalah..

fiza said...

Sedap tak? Sbb yg mahal selalunya sedap ☺☺

Ezad Skytech said...

perghh...patut la mahal...hee~

Gen2Merah said...

@fiza
ye ke? seingat saya kalau makanan yang free lagi sedap.. ehehe

Yatie Awang said...

mahalnya..., kalau kat kita harga macam ni...2 hari tutuplah kedai tu

c'axoera said...

hahahaha tingat masa tinggal kat norway dulu......burger for my lunch harga RM 102.00 >_< hehe

byway apa yang speseeeel sgt nasi nih!



http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/cabang-yang-tak-mungkin-tersimpul.html

Panggil Aku Han said...

gilak mahal la...
tp besa la dh nama oversea..

Aien Not Alien said...

kalau ikut rate harga sana...memang ler...


suspen sungguh...hihi.. kalau kat sini la, dah order baru tahu rm30 sepinggan...mahu termenung tak telan nasi...haha...


selamat petang ^_^"

diana said...

mahalnya..
kalau jatuh nasi sebijik atas meja pun kena kutip balik nih..
lepas makan nak berak pun sayang rasa nak buang..
muahahahah...

anitadiana said...

biasalah tu kat oversea...tengok ciliapi pun dah geri harganya....tengok kat blogernya blog ...kita cili api berapa ringgit aje...

intan_blur said...

mahalnye cikgu..tu blh makan 1/2 bln duit tuh..hahahhahaa

Rtp Farra Arisha said...

mahal tapi menyelerakan dan sedap rasanya, tidak salah klo mau mencoba! :)

cili_kering said...

gila mahal...nty bwak balik pinggan sudu2 sekali..baru berbaloii..

konde said...

RM30 mahal tau

Info Event For Blogger: Percuma Samsung Galaxy Ace & RM1000, it's very easy to get, let's come and get it --> http://www.streetdirectory.com.my/streetdirectorymalaysia/

Ct Aja said...

wau..............memang tak berbaloi-baloi....

YNA HERMOSA said...

giler mahal, tp berniaga kt sana mmg patut pun :)

CiKgU WaWa said...

Tetibe lapau lak tgk pic ni.hee~~

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

malam jumaat best apa. sgt tenang di waktu malam untuk mendekatkan diri kepada ALLAH:))

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

upss sorry, i salah komen yg part atas punya entry dlm ruangan komen yg ni plak..hehe..ok, komen for this wordless wednesday, nampak best but why so mahal? banyak lauk kah?

Cikgu Fikri said...

hurm....
nmpk cam nasi tu digaul tak rata lah..
mesti rasa dia tak sekata..

ehh.pndai2 jerk aku ni komen..huhhuh... :)

wan nurul hezrina said...

biar btul?mahai standard hotel..mummy masak lagi sodap=)

NOOR FATIN said...

tak termakan saya.. hihi.. mhal gila..

Hanie_Dew said...

Kalai bole makan pinggan tu makan sekali.tak pun bawak balik.hahahaha.eh jap aku belum klik link tu.

Hanie_Dew said...

Tak ble pegi blog tu.invited readers only

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...