G2M Superfriends

Wednesday, September 12, 2012

Wordless Wednesday #24 | UPSR

On Wednesday, you'll tell the story


HADAPI DENGAN SENYUMAN

67 comments:

BlogS of Hariyanto said...

tak paham-lah saya apa yang dimaksud dengan UPSR...,
btw-tetap tersenyum walau tak paham :)

dee said...

UPSR = ujian peperiksaan sekolah rendah mungkin? :)

cikgu, jaga exam lettuw!

Cikgu Ma said...

adik saya pun...

ieja amieja said...

semoga adik2 yg menduduki UPSR boleh menjawab sume soalan dgn tenang dan yakin..gud luck utk adik2

IntaNBerliaN said...

ank murid nak ambik exam, guru2 n ibu bapa mesti debar2 gak kan... :-)

pe2 pun moga mereka yg amik upsr ni berjaya dengan cemerlang..

faraherda. razalan said...

Cikgu, selamat pagi! Semoga anak didik cikgu berjaya dgn cemerlang.

=D

:: Mrs.Eady :: said...

selamat pagi cikgu!

Dylla Abas said...

gudluck utk semua student cikgu dan semua candidates UPSR tahun ni!!

ieda said...

semoga mereka berjaya kan dik ! .. ;)

KY said...

hari ke 2 UPSR...

Knor said...

masa anak saya upsr,dia risau sgt..bila dah dpt 5a,bila masa org lain nak exam pulak,dia kata kacang je..skrg kakak dia kata kat adiknya,thn depan nak ambil pmr,kacang juga..bila spm tahun ni dia sendiri pening kepala..

faridah nazurah said...

haha tibe2 teringat zaman amik UPSR dlu..

TF said...

selamat berjaya utk adik2 yg exam..moga dipermudahkan..

Iffah Afeefah said...

susah la exam tdi cikgu hahaha =P

MamaEma said...

cikgu jaga murid exam ke

Papa Mifz said...

semoga anak murid cikgu berjaya kelak...:)

Nazayiena said...

Semoga anak2 yg menghadapi UPSR boleh buat yg terbaik.

Puan Kutu said...

semoga berjaya dengan cemerlang

aizamia3 said...

semoga murid-murid yang menduduki UPSR berjaya dengan cemerlang hendakNYA..

aimaniman said...

yupp doa guru dan ibu bapa mengiringi mrreka ke dewan exam..

berdebar kan hati guru2.. skak ada sebulan setengah lg sblum spm.. serun..

MulutPayau said...

semoga kejayaan menjadi milik mereka...

Selesai periksa, bdebar tnggu kputusan pulak....

~Cik Sweety~ said...

assalamualaiku. cikgu..lama tak bekunjung sini.. sebelum terlambat,nak ucapkan selamat hari raya.. kad raya saya dh smpai ka belum?? takut ndak smpai pla kan..

oh ya..nk inform, link saya dah bertukar ke sweetlikesugarcandy yea.. nanti ubah okeh..(^__^)

the malay male said...

good luck

ch000tz axoera ヅ said...

Cikguuuuuuuu!!!!!!! M back..., how r u eyh?

Bulan Syurga Firdausi said...

same adik bongsu sy..

ch000tz axoera ヅ said...

tenggelam timbul cikgu nihhh!!!

Mak Wardah said...

Semuga adek2 tu boleh menjawab denganbaik dan berjaya...

QueeN TerataI said...

salam gen2.. Queen buka blog bila UPSR dah habis dah... hehehe

IntaNBerliaN said...

lama xjenguk sini.. ckgu pun dh lama x update :-)

rieda_ffya said...

semoga semua success ye cikgu..

maszull said...

assalamualaikum cikgu...semoga anak2 murid cikgu berjaya nanti...;)

ahsfantasy24 said...

habis upsr ni kena susun program
utk mereka lak, hehe (:

♥ MRS NON ♥ said...

Salam kenal.... ^__^


feel free to visit my new blog :)
http://mrsnon.blogspot.com/

♥ Nana BamBam ♥ said...

budak2 darjah 6 nak ambik UPSR dah ye.

harap2 mereka semua lulus dengan cemerlang... aminnn ya rabb

Tinta Emas said...

Anak saya pun ambil UPSR....
wah dahlama x datang sini...nampak baru semua...

EZZERI ISMAIL said...

nice blog...jemput ke blog saya

http://skpetaling1.blogspot.com/

Rtp Farra Arisha said...

Arisha pernah menduduki UPSR 4 tahun lalu. semoga anak-anak didik Cikgu berjaya mendapatkan keputusan yang cemerlang sehingga boleh ke menara gading!

cik sakura said...

good luck untuk adik2 semua..

L said...

result upsr kluar bila eh? huu

aizamia3 said...

psstt: kali ni cikgu mesti sibuk dengan exam akhir tahun pulak.. ;)

moga cikgu sihat hendakNYA.. ;)

etuza said...

asalam G M, agak lama tak visit laman cg, UPSR kita nantikan keputusan kini dah dekat..

chemay said...

bile nak apdet ni teacherr?
:)

cerita best said...

cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog nie,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

maszull said...

assalamualaikum cikgu dil...lama dah x dengar cite cikgu...:)

Marya Yusof said...

As salam Cikgu,

Bila nak update ni cikgu hensem? :) Salam Aidiladha :))

Titisan Hujan said...

smggu lagi da nak bcuti


cikgu balik mana???



lamanya xjenguk sini

NASZ said...

UPSR dah lama lepas. result dah nak kuar. hehehe.

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

Ema Blog said...

ke mana menghilang cikgu..bercuti ke?

Bulan Syurga Firdausi said...

adik bgsu sy heee

wisata bakti alam said...

kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

3no gr33ny said...

lama hamba tak dengar khabar sahabat

citarasa rinduan said...

cikguuu

kak ayu rindu okey!!!

outbound malang said...

kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

Cikgu Fikri said...

lama xdtg blog gen2...
jaga exam ker aritu? :)

Ayu sukatiakula said...

hai.. BW dr segmen lulu-caldina

meh singgah blog sy

http://monwalktoremember.blogspot.com/

Fiza Rahman said...

Lama nya cikgu menyepi.

BW dari segmen LC

hppt://sharingiscaring-fiza.blogspot.com

QasehnyaRania said...

as-salam..
selamat tahun baru ciksu;)

ke mana cikgu.. sepi aje di sini

http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/perhatian-kepada-ibubapa-atau-sesiapa.html

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

awal wish cikgu ni.hehe

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

awal wish cikgu ni.hehe

My Bloglists said...

Kemana agaknya Gen Merah ni, lama dah tak update lebih kurang 6 bulan. Untuk sementara waktu, saya keluarkan dahulu..apapun sila klik jejak Pesona bila dah updated semula ya..
http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com/

My Bloglists said...

Kemana agaknya Gen Merah ni, lama dah tak update lebih kurang 6 bulan. Untuk sementara waktu, saya keluarkan dahulu..apapun sila klik jejak Pesona bila dah updated semula ya..
http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com/

Etuza Ezawarna said...

http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com/ nanti linkkan semula jika dah update ya..tq

JunAina said...

Cikgu lama menghilang kemanakah kamu?

Teena Tna said...

Gud luck to all student yg akan menduduki UPSR

tenku butang said...

done follow sini no. 1298
sudilah kiranya follow me back yea..
he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

http://tengkubutang@gmail.com/

dan my 2nd blog
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

wardah said...

Assalamualaikum..salam ziarah!!

Jemput ziarah blog saya ;)
http://supplementforall.blogspot.com/

aizamia3 said...

ke mana cikgu menghilang kini ye..?
lamanya menyepi..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...