G2M Superfriends

Monday, May 21, 2012

Seukir SENYUMAN

Assalamualaikum WBT Salam sejahtera buat semua..


Bersyukur kerana pada hari ini kita masih dapat menikmati kesegaran udara di kediaman mahu pun di tempat kerja. Ketika entri ini ditulis, segelumit kemalasan masih bersarang di dalam diri rentetan rehat yang panjang di hujung minggu.

Ya, sebuah senyuman perlu diukirkan sepanjang hari agar Isnin ini sebuah permulaan yang baik bagi kita semua untuk menghadapi cabaran hari-hari yang seterusnya. 

Selamat bekerja buat semua.


40 comments:

aizamia3 said...

Syukur Alhamdulillah.. masih mampu mencoretkan sesuatu di sini..

Malas..? 5 hari je lagi cikgu.. pastu start dah cuti sekolah.. hehehe..

Adylia Qarissa said...

Selamat pagi cikgu. Dkna masih exam for da last paper. Esok baru masuk opis hihohihooo

IntaNBerliaN said...

alhamdulillah.. mood cikgu yg sgt ceria hari ni..hihii

Kakzakie said...

Anak-anak murid periksa tak sekolah cikgu hari ini. Anak-anak kakak semuanya periksa termasuk yg duduk asrama..

Awan Biru said...

Dah senyum sampai naik kejang pipi ni. (n_n)

whitecappuccino said...

Alhamdulillah, masih dapat melihat mentari pagi ini...

anisalya said...

senyuman mampu meredakan hati yang sakit jugak kan?

Kancil 8349 said...

hampir seminggu ndak jumpa geng

Pok Amai-Amai said...

Sy smlm lagi dah mengeluh sbb arini nak kena keje.

Buruk perangai betul, kan?

=p

Masz Sidek said...

selamat bekerja... :)

intan_blur said...

selamat pagi cikgu...
sntiasa senyum utk awet muda pun ia..hehhehe
smoga harini lebih baik dr sebelum nye..
senyum cikgu..xmo masam2..nnt ank murid sume larik

Aien Alien said...

salam hari Isnin yang indah banggg...hehe. moga2 ceria hidup sepanjang hari ini dan seterusnya :D


*tahun depan datang sabah...nak pergi rumah stacy dengan gen2merah..opss! haha

anitadiana said...

selamat pagi cikgu..kak ita malas rasa nak keja..si arisya tak berapa sihat..

[PCL] said...

duk senyum dah dari tadi...:)

~Sweet Honesty~ said...

lepas cuti sekolah nanti, lagi beguni-guni lagi malasnya.. yea cikgu..hihi

Senyumm...tak perlu kata apa-apa..(^_^)

~ yus ~ said...

alhamdulillah masih dapat menikmati semua ciptaan Tuhan di muka bumi ini..

mulai esok anak2 saya mula periksa. cikgu tak sibuk jaga budak periksa ke?

ieja amieja said...

syukur masih diberi nafas dibumi ALLAH ini..^___^

QueeN TerataI said...

Alhamdulillah juga bat Queen kerana kembali bekerja hari ini.. Untuk tambah semangat bekerja mmg perlu senyum! :)

*SiRibenMerah said...

selamat tersenyum...
* busynyaaa~ lama x singgah sini *

msredcheesecake said...

happy mondays... no monday blues... tak rawk...hheee

cinnamon.com said...

alhamdulillah

3no gr33ny said...

alhamdulillah...tiada yang lebih tenang melainkan ciptaan Allah

eLL said...

saya tengah kemalasan sekarang ini...

Hanie Dew said...

syukur alhamdulillah..nikmat terhebat Allah bagi kita ialah udara. kan.

wee..bestnye cuti sekolah.cikgu madi, kenal tak sesiapa yang ada rumah sewa kat tawau tu.

MamaEma said...

jangan malas-malas cikgu...minggu ni saja sekolahnya...

rieda_ffya said...

syukur alhamdulilah...masih diberi kesempatan tok bace blog cikgu..happy monday ya teacher

aimaniman said...

nak senyum tapi kalau jumpa ikram and de gang, senyum pun mencuka.. bilalah budak2 tu boleh jadikan akak tersenyum???

ana amalina said...

mentang2 dh nk dkt cuti skola,mood kemalasan terus menjengah diri yer..
ehehe

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

akak hujung minggu pon mcm x hujung minggu..penattt sgt huhu

Dylla Abas said...

pg tadi tak rasa nak senyum sangat sebab kurang tidur mlm tadi..jadi mood pun tak berapa bagus..tapi dah masuk tengahari baru okay (",)

Hanie Dew said...

family aku nak menyewa. ada problem skit.nak urgent rumah sewa ni.kalau bole yang dekat ngan bandar mcm jalan damai atau batu dua ka.sbb adik aku ada yg sekolah smk kuhara ngan smk kinabutan.

btw thanks tau.

Iffah Afeefah said...

Best xkeje cikgu

tetibe nk tnye

Puan Kutu said...

sy mmg sentiasa senyum tau cikgu.hehe..

MulutPayau said...

hari ni mmng pergi kerja ngan senyuman...tapi esok, tak tahulah...mood malas melanda pulak...hehhe

Eera Shera said...

mggu dpn cti skola kan? pe plan ckgu hehe

delarocha said...

masih diberi kekuatan untuk mencari rezeki

TF said...

moga dipermudahkan urusan..hadap stress dgn senyuman..hehe..boleh ke?huhu

fizafantagirO said...

syukur dengan setiap rahmat ALLAH :)

sy suka hujan :)

maszull said...

assalamualaikum cikgu dil...selamat bekerja n dpt melakukn rutin kerja seperti biasa ye...:)

etuza said...

wajib bersyukur ya..datang sini malam ini

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...