G2M Superfriends

Wednesday, May 9, 2012

9 Haribulan MEI


Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera buat semua kawan-kawan alam maya...

Alahaiiii. Dah hampir 1 bulan dan 20 hari saya tak jenguk-jenguk blog usang ini. Bermakna sepanjang bulan April, entri post saya kosong sama sekali. Takda penulisan, tiada blogwalking dan tiada ramah mesra sesama rakan-rakan. 

Betapa kekoknya saya nak menulis kembali di sini. Tiba-tiba saja idea tidak sederas seperti sebelumnya. Macam blogger baru lak. Hehe (",)

Apa pun alhamdulillah, syukur kepada Allah kerana memberikan saya peluang untuk kembali semua ke dunia blogging ini. Jutaan terima kasih buat rakan-rakan yang selalu menjenguk-jenguk saya di blog usang ini. Terima kasih atas semangat dan dorongan.

Tanpa korang blog Gen2Merah seakan tidak ada serinya. To all my friends:-

Lulu Caldina
no gr33ny, 
maszull, 
IntaNBerliaN, 
Kancil 8349, 
Iffah Afeefah, 
cinnamon.com, 
Puan Kutu
AmirFX
Cikgu Ma
Aien Not Alien
Dylla Abas
Ezad Skytech
Yatie Awang
Hanie Dew
Mama Ema
intan_blur
MaryaYusof
Muhammad Saiazuan Norhalik
Tiramisu Fatiema
Eye_nee
~SaL IjOu~
whitecappuccino
Mr.Clive
Eera Shera
MulutPayau
Jue
aimaniman
Papa Mifz
Miss Nadya
c'axoera ヅ
wan nurul hezrina
cIk JanNah
cheqna
Masz Sidek
ABU
*SiRibenMerah
Hanis Azla
Nisa Greennnpanda
anisalya
Si BuDaK KaChAk
Miss Nadya
MaryaYusof 
Makbed 
Pen Biru 
Cikgu Ma
intan_blur 
Pok Amai-Amai 
msredcheesecake 
Eye_nee 
Rtp Farra Arisha
QueeN TerataI
Santri T.P.I.N.I 
cik sakura
[sutera kasih] 
tunz 
aizamia3

Mohon maaf andai ada nama kawan-kawan yang tertinggal. Mana mungkin saya mengingati nama-nama semua. Yang penting keikhlasan kita untuk terus menulis dan berkongsi pengalaman sesama kita.

Insya Allah saya akan akan sedaya upaya kembali menjejak korang semua. Ukhuwah silaturrahim itu perlu dijalinkan kembali.. Hehe

Hari ini 9hb Mei. Bersamaan hari ulang tahun kelahiran saya. Heheheh.. dah tua bangka ni.. Doa-doakan saya agar sentiasa berbahagia sepanjang zaman.. Amin alhamdulillah..

Terima kasih semua.


~HADAPI DENGAN SENYUMAN~

46 comments:

Eera Shera said...

wah ade nama sy hehe..mana gen 2 menghilang ni? slmt kembali..

happy birthday ye..moga bertambah rezeki ;)

Aisy Nasiha said...

happy birthday , smoga semuanya selamat n ceria....lama tak update blog ni busy ke? ape2 pun, slmt kembali..

klcitizen cikgunormah said...

semoga pertambahan usia sentiasa menambahkan kegembiraan berpanjangan dunia dan akhirat :)

Lulu Caldina said...

selamat hari lahir. semoga cepat dapat jodoh.. Jom blogging..

Cikgu Ma said...

hepi bzday cikgu...ooo, ni la entry autopublish yea...bpa tahun ni?
30/ 31/ 32...hehehe..senyum selalu =)

Pen Biru said...

oo..happy bday ye..moga segala doa dimakbulkan Allah

anitadiana said...

selamat kembali cikgu..lamanya menghilang...dan selamat hari tua cikgu....kak ita

nak ucapan...

Semoga dikurniakan iman yang sempurna,
akhlak yang terpuji,
pekerti yang mulia,
umur yang bermanafaat,
rezeki yang halal,
ilmu yang berguna,
jodoh yang membahagiakan,
hidup yang dirahmati di dunia dan akhirat.amin.........

maszull said...

assalamualaikum cikgu dil...selamat berblogging kembali yer sunyi je blog tanpa celoteh dr cikgu....

selamat hari lahir cikgu dil mama doakan yg terbaik buat cikgu dil...dtg blog mama yer...

http://maszull.blogspot.com/2012/05/selamat-ulang-tahun-kelahiran-gen2merah.html

Kakzakie said...

Selamat kembali berblog dan tak lupa Selamt ulangtahun kelahiran - moga beroleh segala kebaikan di dunia & akhirat amin...

maszull said...

assalamualaikum cikgu dil...mekacih cikgu dil sbb nama mama pun ada kat n3 ni...:)

wan nurul hezrina said...

yahooo ado den nyer namo..weh atok..hihi dik non ko g mano??lamanyer menyepi?ingatkan dah tak on2 blog laie...

oklah mummy nak ucp hepi besday yang ke???hikhik..semoga panjang umur murah rezki n dapat jodoh yang baik2.ke dah kawin senyap2?hikhik

ieja amieja said...

well come back @ hepi belated besday..semoga lbh matang meniti hari2 mendatang..

Citra NaniZam said...

Happy birthday cikgu Gen2.. yg ke berapa ni??? semoga panjang umur murah rezki dan sentiasa dlm lindungan yg maha esa serta terus semangat berdedikasi mendidik anak bangsa :)

Citra NaniZam said...

Happy birthday cikgu Gen2.. yg ke berapa ni??? semoga panjang umur murah rezki dan sentiasa dlm lindungan yg maha esa serta terus semangat berdedikasi mendidik anak bangsa :)

Citra NaniZam said...

Happy birthday cikgu Gen2.. yg ke berapa ni??? semoga panjang umur murah rezki dan sentiasa dlm lindungan yg maha esa serta terus semangat berdedikasi mendidik anak bangsa :)

cinnamon.com said...

salam.

kak risau,kalau2 kak ada sakitkan hati gen2.

maafkan kak ye.

seronok adik dah kembali.

AmirFX said...

Lama betul menghilang... Nway, Selamat Hari Lahir.. Semoga dimurahkan rezki sepanjang tahun...

cheqna said...

lagi 9 hari birth cheqna plak..=)
selamat hari lahir
may allah bless u always =)

Masz Sidek said...

oohh... dah lama menghilang... akhirnya kembali...
hehehe... HAPPY BIRTHDAY... semoga happy2 selalu... :)

anisalya said...

happy birthday dan selamat kembali menulis.

apijah said...

kecik hati aku nama takde..bukan aku ke ajar ko berblog dulu..sob sob sob...anyway smoga pnjg umur, tingkatkan amal ibadat dan cepat bertemu jodoh di dunia dan akhirat

Eye_nee said...

Assalamualaikum Cikgu...

Selamat Hari Lahir Buat Kamu..Semoga Allah sentiasa Merahmati dan melindungi perjalanan kamu di muka bumi ini.....

Sama kita rupanya yer..hampir sebulan juga akk tidak menulis...selamat kembali menulis..terimakasih menitipkan nama Eye_nee disini....

Marya Yusof said...

As salam Cikgu,

Welcome back! :)))

Happy Birthday! Semoga diberkati umur, diberkati rezeki & tak lupa semoga lekas bertemu jodoh & sempurna agama serta kehidupan... Barakallahufik~

eLL said...

Selamat Menyambut Hari Lahir. Semoga panjang umur murah rezeki bahagia berjaya dunia dan akhirat. Aminnn.

Boleh sambut serentak dengan Hari Guru ye.

Happy Birthday Cikgu

gadisBunga said...

happy birthdayyyy!!!! and welcome back! tulis lagi ok, tulis lagi. *walau nama saya takde pun dalam list tu. heheh!

Hanis Azla said...

selepas lama menyepi.. muncul semula di hari ulangtahun harijadi yer.. semoga terus aktif kembali selepas ini.. happy birthday.. akak doakan semoga awak sentiasa mendapat keberkatan hidup dan rahmat dariNYA..

aizamia3 said...

selamat hari lahir cikgu.. moga sentiasa di bawah lindunganNYA dan dianugerahkan kesihatan yang baik dalam menjalani kehidupan seharian.. amin..

psstt: aizamia3 ada dalam senarai.. tq tq..

Cik FaRiZaM said...

hepi besday gen2merah...saya baru nak add blog awk...

salam singgah n follow sini

dr,
afasz.blogspot.com

Adylia Qarissa said...

alamak!!! nama dkna tak ada?? hehee

semoga panjang usia dan dimurahkan rezeki...

IntaNBerliaN said...

happy birthday cikguuuuuuuuuuuuuuuu!!!!

cikgu g mane yg lama sgt meghilang ni.. selamat kmbali berblogging yer cikgu.. (",)

btw, semoga panjang umo & dipercepatkan jodoh... (",)

[sutera kasih] said...

gen2merah ingt sy jgk la :)

thanks..ndak apa bahh..sekali sekala berehat dr blog :)

ehh harijadimu ka? naaa happy birthday yaaa..semoga pjg umur, dmurahkan rezeki, bahagia selalu yaa :)

bah, smbungla blogging lg okey

Amy Nbip said...

hpy bfday 4 u....:)

aimaniman said...

selamat hari lahir

wow.. akak pun termasuk dalam list!!! tq tq tq...

semoga ligat semula menulis dan bersembang maya...

Aien Alien said...

Selamat Hari Lahir :D


wahhh..dah kembali, takpe slow2 cari rentak menulis...ekekeke~

Ezad Skytech said...

Selamat Hari Lahir..:D

> selamat kembali ke dunia blog..hee..

Elih Japahar said...

Happy besday Gen2merah, org tawau pulak kita ni kan..haha..

whitecappuccino said...

Welcome back! happy to have you back here! lamanya menghilang..kemana ya?
terima kasih..nama akak ada tuh! :)

HAPPY BIRTHDAY TO YOU! semoga sentiasa di bawah rahmatnya dan gembira selalu ya..
birthday akak bulan mei jugak:) tapi lum sampai lagi.

ABU said...

and then once again im wrongly put my comment here.. there is comment for this entry in the entry below hahahaha....

Kancil 8349 said...

Jumaat nie belanja kami makan nasi goreng kampung di highway...hehehehe

3no gr33ny said...

alhamdulillah..sahabat kembali semula berhalaman =)

lisa said...

patutlah tak nampak gen2..selamat kembali! :)

LidiaSuraya said...

Happy bestdayyyyy n slmt berblogging kembali... Semoga usia baru bring semangat baru utk berblogging.. Yeahhh

Hanie Dew said...

eh eh aku nampak nama aku ngan Jue la.weeewit. ko kongsi birthday ngan adik pompuan aku. 9/5. hihhii

Happy belated birthday cikgu madil. hehehe..mesti dpt byk hadiah dari anak murid ni kan. dr gf tak kurang juga kan.hehehehehhe..

~SaL IjOu~ said...

ada nama sy di situ..mekasih cikgu Dil.terharu!~ ^^

tp sy pula terpaksa berhenti buat seketika.harapnya akan ada peluang yg sana nnt~

salam ukhwah!~ =)

~SaL IjOu~ said...

*peluang yg sama

NOOR FATIN said...

selamat hari lahir! ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...