G2M Superfriends

Friday, January 6, 2012

Gen2Merah BLOG PILIHAN TERBAIK HasrulHassan 2012

Saya masih ingat masa mula-mula menjinakkan diri dalam penulisan blog pada awal tahun 2010 dulu. Tiada langsung pembaca apatah lagi pengunjung setia. Sebab dulu saya hanya syiok sendiri menulis diari sorang-sorang. Hehehe (",)

Itu sebab entri mengarut saya mula-mula dulu langsung sunyi sepi sebab tiada pengunjung yang sudi nak komen entri-entri saya. Wkwkwkw (",) 

KLIK SINI untuk sejarah Gen2Merah

Alhamdulillah, bila dah selalu komited untuk belajar menulis setiap masa di sini, kawan-kawan alam maya pun makin ramai. Syiok plak hidup dalam komuniti blogger ni. Terasa macam hidup dalam dunia maya yang sukar dibayangkan. Hahaha (",). Terima kasih buat sahabat-sahabat alam maya yang sudi jadi peneman..

Alhamdulillah, blog merapu kini naik setapak lagi. Gen2Merah pun dah mula mendapat tempat di mana-mana carian. Hehehe. Perasan sebentar. :P.

.....................

gen2merah.blogspot.com | Blog Pilihan 2012


Terbaru Gen2Merah menjadi pilihan terbaik seorang blogger terkenal masa kini iaitu HasrulHassan.com. Memang terkejut juga, kerana bagi saya ianya satu kebanggaan dan penghargaan bila blog menjadi perhatian lebih-lebih lagi yang menghargai itu datangnya daripada seorang blogger femes emes

KLIK SINI untuk link ke entri gen2merah.blogspot.com | Blog Pilihan 2012'

Terima kasih banyak-banyak buat bro Hasrul Hassan atas penghargaan ini. Insya Allah saya akan cuba rajin-rajinkan diri untuk menerjah blog hebat tersebut setiap masa. Heeee

Sebelum ini blog Gen2Merah juga pernah mencuit pilihan blogger-blogger terkenal seperti di bawah ini.

Ben Ashaari- Blog pilihan


Terima kasih banyak-banyak buat semua. Salam persahabatan dan salam ukhuwah antara kita

Yours truly,

52 comments:

Tihara said...

congrats... :)

Muslimah Optimis said...

tahniah.. seperti dah hilang mood nak menulis.. huhuhu.. entry pon jarang nak update.. bagi mood sikit

HasrulHassan [HH] said...

Ada masa memberi itu lebih mudah dibuat ... dan saya amat berterima kasih kerana memberi sokongan kepada blog saya, insyaAllah satu hari nanti, anda akan berdiri dengan sendrii untuk membina blog anda

Citra NaniZam said...

Tahniah Gen2.. waaa bila blog citra punya turn ni..hehe

Iffah Afeefah said...

untunglaaaa

mmg layak pon diberi pengiktirafan cmni

Yatie Awang said...

tahniah...semoga ini menjadikan Gen2merah makin bersemangat nak berblog...
Lelaki idaman wanita
Kisah gadis kecil yang solehah

whitecappuccino said...

Tahniah cikgu!tak kenal maka tak cinta, dah kenal memang orang selalu singgah..

AmirFX said...

Bro, malam nie badminton jam 10.. Dewan Stapok, Kuching.. :D

3no gr33ny said...

masa memang mematangkan kita...banyak memberi pengalamansebagai tauladan dalam hidup

pape pon..tahniah Cikgu Gen2Merah =)

3no gr33ny said...

masa memang mematangkan kita...banyak memberi pengalamansebagai tauladan dalam hidup

pape pon..tahniah Cikgu Gen2Merah =)

cinnamon.com said...

best2,suka2,tahniah ..


kak ni tepian pantai je..

Cikgu Ma said...

mumtaz =)

Afida Anuar said...

Wahhh..tahniah!

Jue said...

Congratz cikgu =)
Ada stgh org mungkin anggap kita riak tp bg org mcm ko dan aku yg pnah rasa jd blogger pilihan, perasaan dia best. Buat kita rs nak.blogging lg dan lg =)

Rtp Farra Arisha said...

alhamdulillah. tak sia-sia blogging selama ini and finally you got so many friends via blogging. congratulations...:) keep it up!

P/S: happy nu year 2012.

N'dninety said...

tahniah maju setapak lg ke hadapan!:)

QueeN TerataI said...

tahniah gen2 di atas peningkatan dan penghargaan ini.. teruskan usaha untuk menulis dengan lebih baik lg... :) Queen?? hehehe xtau la bila nak berubah gaya penulisannya.. nak menulis pun xde mood je skrg nie.. hihi xde idea pun ye juga..

IMANSHAH said...

jeles ok!! haha takde lah,tahniah cikgu!!

Lulu Caldina said...

tahniah :)

IntaNBerliaN said...

tahniah cikgu.. nmpaknya mlm ni cikgu kita ni tido sambil tersenyumlah... hahhaahha...

terima kasih jugak sbb jd kwn alam maya saya... hahahhah *ayat poyoss*

suzie rahman said...

salam.congrats...dh glemer jgn sombg2 k.hihi

~Nana BamBam~ said...

wah..congrats yer :)

Nisa Greennnpanda said...

whoa~.. congrats gen2..
mmg awk ptt dpt pun p'hargaan tue.. ^_^

Nur-nba said...

Tahniah di atas pencapaian cikgu.. Moga terus menulis dengan baik dan berkongsi info dengan para pembaca dan follower blog ini.

delarocha said...

tahniah la ye

Ezad Skytech said...

tahniah...sebab terpilih...:D

Aien Not Alien said...

tahniah bang....

*dan dan panggil abang kan..hehehe

Acik said...

nak jugak! kasi tips sket boley? :)
tahniah!

klcitizen cikgunormah said...

tahniah ... tahniah. :)

Mak Usu said...

wah.. bertuah la dapat jadi pilihan blogger hebat.. hehehe.. Tu lackena bersemangat sikit nak bebrlog.. apepon.. tahniah k.. Usaha anda semakin nampak hasil.. hehehee

Papa Mifz said...

hebat..teruskan menulis...

cleverspider55 a.k.a alam1cinta said...

tahniah bro..teruskan usaha.

Tiramisu Fatiema said...

congrats..usaha berbaloi2.leh la share tips kejayaan..huhu

Puan Kutu said...

semoga terus menjadi yg terbaik dimata blogger2 lain juga..Congrate cikgu!

suichi said...

ui semat la geng!! aku pun tumpang bagga2 ni...heehe

maszull said...

assalamualaikum dil...tahniah yer kerana jadi blog pilihan HH...moga akan terus maju kedepan selalu...:)

Eera Shera said...

wah taniah2..pemes la dia nanti..mmg best kan blogging..rasa mcm dunia yg sebati ngan diri hihi

MaryaYusof said...

Tahniah Gen2 merah.. da fofuler jgn lupe kami yg kecik2 comel lote ni ye ;)

Ct Aja said...

tahniah utk anda... mekasih gak sbb sudi snggah di blog sy...

Dylla Abas said...

wahhh...tahniah utk cikgu ye!! moga2 lepas ni cikgu akan jadi blogger yg lebih sempoi ok..

apapun...happy dpt follow dan difollow oleh blogger gen2merah ni (",)

JunAina said...

TAHNIAH! Kita belajar untuk menjadi lebih baik...

intan_blur said...

salam cikgu,,,
tahniah ye..memang layak punnn ..;)

Faidhatul Arfah said...

tahniah. teruskn menulis oke heheh ;p

Mama Ema said...

tahniah cikgu. teruskan berblog yer

cik sakura said...

tahniah awak..

c'axoera said...

tahniah :)


http://ch000tz.blogspot.com/2012/01/errrrrkkterover-tweeets-lah-pulak-hehe.html

wan nurul hezrina said...

terbaekk congrates

anitadiana said...

tahniah cikgu...semakin mantap lah tu...

Tinta Emas said...

Gen2 tak pernah putus asa...sentiasa rajin update entry..sbb tu ramai org suka...

nampaknya usaha Gen2 berbaloi..

Tahniah..

Rinna said...

Tahniah laa cikgu yer.. terpilih blogger pilihan terbaik..gitu.. caya laa.. teruskan berblogging okey.. :)

aizamia3 said...

tahniah kat awak.. ;)
lama ai tak jengah kat sini.. :(

Kancil 8349 said...

tahniah geng

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...